Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Jiangsu Hengpeng Enviromental Protection Technology Co., Ltd.

Jiangsu Hengpeng Enviromental Protection Technology Co., Ltd. Jiangsu Hengpeng Enviromental Protection Technology Co., Ltd.
1 2
Είδος Επιχείρησης: Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~110
Ετήσιες πωλήσεις: 100million-150million
Ιδρύθηκε Έτος: 2020
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Το Jiangsu Hengpeng είναι επαγγελματικός προμηθευτής των επικίνδυνων χημικών ουσιών και χημικές πρώτες ύλες, έχουμε καθιερώσει την καλή συνεταιριστική σχέση με εσωτερικούς σημαντικούς χημικούς κατασκευαστές. Αυτή τη στιγμή, παρέχουμε κυρίως τις χημικές ουσίες ειδικότητας όπως το παγετώδες μέταλλο οξικού οξέος και νατρίου.

 

Έχουμε 30 ειδικά οχήματα για τις επικίνδυνες χημικές ουσίες, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με τα ενεργά συστήματα παρακολούθησης ασφάλειας, τον προσδιορισμό θέσης ΠΣΤ και τα τηλεοπτικά συστήματα παρακολούθησης για να εξασφαλίσουν την ασφαλή παράδοση των αγαθών.

 

Έχουμε τις επαγγελματικές πωλήσεις και τη λογιστική ομάδα, ελειτούργησαν στη χημική ουσία που αρχειοθετήθηκε για αρκετά έτη και είναι με την πλούσια εμπειρία για το κόστος και η διακύμανση τιμών, ο εμπορικός όγκος των χημικών ουσιών είναι 30.000 τόνοι το μήνα στην εγχώρια αγορά. Ερευνάμε τις ξένες αγορές μετά από την επιτυχή λειτουργία αρκετών ετών στην εγχώρια αγορά. Προκειμένου να η χρονική ανοχή για τις ξένες αγορές, έχουμε συνεργαστεί με διάφορες παράκτιες αποθήκες εμπορευμάτων αποθηκεύσαμε τα αγαθά στις δεξαμενές τους για να συναντήσουμε την επείγουσα παράδοση.

 

Ο επαγγελματισμός, εμπιστοσύνη, win-win, που εστιάζει στη μακροπρόθεσμη συνεργασία είναι οι αρχές μας. Ελπίζουμε να καθιερώσουμε τις συνεταιριστικές σχέσεις με τους περισσότερους ξένους εισαγωγείς και διανομείς, να χτίσουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο αλυσιδών εφοδιασμού, και να εξυπηρετήσουμε περισσότερους πελάτες.

 

Κίνα Jiangsu Hengpeng Enviromental Protection Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0  Κίνα Jiangsu Hengpeng Enviromental Protection Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Ιστορία

Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε δουλεψει σκληρά για να προωθήσουμε και να πραγματοποιήσουμε τον εκσυγχρονισμό των ιατρικών πωλήσεων, και ενεργά καλλιεργημένος και έχουμε ενισχύσει τη δυνατότητα της ανεξάρτητης καινοτομίας των υπαλλήλων. Ολικές ανακαίνιση και βελτίωση της αρχικού επιχειρησιακής περιοχής, των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, και της σύγχρονης διαχείρισης υπολογιστών. Ελπίδα να καθιερωθούν οι μακροπρόθεσμες συνεργασίες και να κερδηθεί η φήμη αγοράς.

Αυξανόμαστε thescale του εμπορίου και των πελατών μέσω έξω του κόσμου. Με την καλή φήμη μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Είναι βοήθειες ο εκσυγχρονισμός της χώρας μας και προωθεί τις οικονομικές και τεχνικές ανταλλαγές με τον υπόλοιπο κόσμο. Κοιτάζουμε επίσης προς τα εμπρός για να ενισχύσουμε τη φιλία με άλλες χώρες και να κάνουμε το θετικό αντίκτυπο.

Θερμά ελπίζουμε ότι εσείς και μαζί, χέρι-χέρι, δημιουργείτε το λαμπρό μέλλον.

Υπηρεσία

Έχουμε μια πολύ επαγγελματική ομάδα πωλήσεων που μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία και να απαντήσει σε σας πολύ επαγγελματικές ερωτήσεις, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε πολύ άνετοι προτού να αγοράσετε τα προϊόντα από μας. Όπως είναι γνωστός σε όλοι μας, η υπηρεσία μεταπώλησης είναι η σημαντικότερη σε όλες τις βιομηχανίες. Η επιχείρησή μας έχει δοκιμάσει το καλύτερό μας για να χτίσει μια ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησης πολύ επαγγελματική και υψηλός-caliber-μέγιστου σημείου που μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα αποτελεσματικά στο μέλλον.

Η ομάδα μας

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα τεχνικών που όλοι σε αυτήν την περιοχή, καλωσορίστε τους πελάτες από επισκέπτεται σε όλο τον κόσμο τον ιστοχώρο μας, και μας ενημερώνει εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να σας δώσουμε τις καλές υπηρεσίες!

Στοιχεία επικοινωνίας