Bericht versturen
aboutus

Jiangsu Hengpeng Enviromental Protection Technology Co., Ltd.

Jiangsu Hengpeng Enviromental Protection Technology Co., Ltd. Jiangsu Hengpeng Enviromental Protection Technology Co., Ltd.
1 2
Type Business: Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Aantal werknemers: 100~110
Jaarlijkse omzet: 100million-150million
Opgericht Jaar: 2020
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

Jiangsu Hengpeng is een professionele leverancier van gevaarlijke chemische producten en chemische grondstoffen, hebben wij goede behulpzame verhouding met binnenlandse belangrijke chemische fabrikanten gevestigd. Momenteel, leveren wij hoofdzakelijk specialiteitchemische producten zoals Ijzig Azijnzuur en Natriummetaal.

 

Wij hebben 30 speciale voertuigen voor gevaarlijke chemische producten, die met actieve veiligheids controlesystemen, GPS-het plaatsen en video controlesystemen uitgerust zijn om de veilige levering van goederen te verzekeren.

 

Wij hebben professionele verkoop en logistisch team dat, werkten zij in het chemische product verscheidene jaren wordt ingediend en zijn met rijke ervaring voor de kosten en de prijsschommeling, het handelsvolume van chemische producten is 30.000 ton per maand in binnenlandse markt. Wij onderzoeken buitenlandse markten na de succesvolle verrichting van verscheidene jaren in de binnenlandse markt. om de productietijd voor buitenlandse markten te verkorten, hebben wij met verscheidene kustpakhuizen aan opsloegen de goederen in hun tanks om de dringende levering te ontmoeten samengewerkt.

 

Professionalisme, betrouwbaarheid die, win-win, zich op samenwerking op lange termijn het concentreren is onze principes. Wij hopen om behulpzame verhoudingen met meer buitenlandse importeurs en verdelers te vestigen, een mondiaal leveringsketen net te bouwen, en meer klanten te dienen.

 

China Jiangsu Hengpeng Enviromental Protection Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0  China Jiangsu Hengpeng Enviromental Protection Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Geschiedenis

In de loop van de jaren, hebben wij hard gewerkt om de modernisering van medische verkoop te bevorderen en te realiseren, en actief gecultiveerd en de capaciteit van de onafhankelijke innovatie van werknemers verbeterd. Globale vernieuwing en verbetering van de originele bedrijfsplaats, de faciliteiten en het materiaal, en het moderne computerbeheer. Hoop om vennootschappen op lange termijn te vestigen en marktreputatie te winnen.

Wij stijgen thescale van handel en klanten door uit de wereld. Met onze goede reputatie hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Het is hulp de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld. Wij zien ook ernaar uit de vriendschap met andere landen te verbeteren en positief effect te maken.

Wij hopen warm dat u en ons samen, hand in hand, een glorierijke toekomst creeert.

Dienst

Wij hebben een zeer professioneel verkoopteam dat u de beste dienst kan aanbieden en u beantwoorden zeer professionele vragen, zodat kunt u zeer comfortabel voelen alvorens u producten van ons koopt. Zoals aan wij allemaal gekend is, is de naverkoopdienst belangrijkst aan alle industrieën. Ons bedrijf heeft ons beste geprobeerd om een van de zeer professioneel en de dienstteam hoog-kalibernaverkoop te bouwen dat alle problemen in de toekomst kan efficiënt oplossen.

Ons Team

Wij hebben professioneel technicusteam allen op dit gebied, over de hele wereld klanten van bezoeken onze website, en meedelen ons als u om het even welke behoeften hebt welkom heet, zien wij ernaar uit u de goede diensten te geven!

Contactgegevens