Ongeveer ons
Jiangsu Hengpeng Enviromental Protection Technology Co., Ltd.

Jiangsu Hengpeng is een professionele leverancier van gevaarlijke chemische producten en chemische grondstoffen, hebben wij goede behulpzame verhouding met binnenlandse belangrijke chemische fabrikanten gevestigd. Momenteel, leveren wij hoofdzakelijk specialiteitchemische producten zoals Ijzig Azijnzuur en Natriummetaal.

 

Wij hebben 30 speciale voertuigen voor gevaarlijke chemische producten, die met actieve veiligheids controlesystemen, GPS-het plaatsen en video controlesystemen uitgerust zijn om de veilige levering van goederen te verzekeren.

 

Wij hebben professionele verkoop en logistisch team dat, werkten zij in het chemische product verscheidene jaren wordt ingediend en zijn met rijke ervaring voor de kosten en de prijsschommeling, het handelsvolume van chemische producten is 30.000 ton per maand in binnenlandse markt. Wij onderzoeken buitenlandse markten na de succesvolle verrichting van verscheidene jaren in de binnenlandse markt. om de productietijd voor buitenlandse markten te verkorten, hebben wij met verscheidene kustpakhuizen aan opsloegen de goederen in hun tanks om de dringende levering te ontmoeten samengewerkt.

 

Professionalisme, betrouwbaarheid die, win-win, zich op samenwerking op lange termijn het concentreren is onze principes. Wij hopen om behulpzame verhoudingen met meer buitenlandse importeurs en verdelers te vestigen, een mondiaal leveringsketen net te bouwen, en meer klanten te dienen.

 

  

Laat een bericht achter
Meer Producten
Klant ooit gezegd

Ik wil zeggen dat uw producten zijn zeer goed. Dank u voor al uw suggestie, ook goed na de verkoop service. -- Adela

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Het altijd de beste. Houd dit gaand, en wij zullen een lange termijn handels verhouding met u vestigen. -- Charlie Bingham