Να στείλετε μήνυμα
Περίπου εμείς
Jiangsu Hengpeng Enviromental Protection Technology Co., Ltd.

Το Jiangsu Hengpeng είναι επαγγελματικός προμηθευτής των επικίνδυνων χημικών ουσιών και χημικές πρώτες ύλες, έχουμε καθιερώσει την καλή συνεταιριστική σχέση με εσωτερικούς σημαντικούς χημικούς κατασκευαστές. Αυτή τη στιγμή, παρέχουμε κυρίως τις χημικές ουσίες ειδικότητας όπως το παγετώδες μέταλλο οξικού οξέος και νατρίου.

 

Έχουμε 30 ειδικά οχήματα για τις επικίνδυνες χημικές ουσίες, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με τα ενεργά συστήματα παρακολούθησης ασφάλειας, τον προσδιορισμό θέσης ΠΣΤ και τα τηλεοπτικά συστήματα παρακολούθησης για να εξασφαλίσουν την ασφαλή παράδοση των αγαθών.

 

Έχουμε τις επαγγελματικές πωλήσεις και τη λογιστική ομάδα, ελειτούργησαν στη χημική ουσία που αρχειοθετήθηκε για αρκετά έτη και είναι με την πλούσια εμπειρία για το κόστος και η διακύμανση τιμών, ο εμπορικός όγκος των χημικών ουσιών είναι 30.000 τόνοι το μήνα στην εγχώρια αγορά. Ερευνάμε τις ξένες αγορές μετά από την επιτυχή λειτουργία αρκετών ετών στην εγχώρια αγορά. Προκειμένου να η χρονική ανοχή για τις ξένες αγορές, έχουμε συνεργαστεί με διάφορες παράκτιες αποθήκες εμπορευμάτων αποθηκεύσαμε τα αγαθά στις δεξαμενές τους για να συναντήσουμε την επείγουσα παράδοση.

 

Ο επαγγελματισμός, εμπιστοσύνη, win-win, που εστιάζει στη μακροπρόθεσμη συνεργασία είναι οι αρχές μας. Ελπίζουμε να καθιερώσουμε τις συνεταιριστικές σχέσεις με τους περισσότερους ξένους εισαγωγείς και διανομείς, να χτίσουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο αλυσιδών εφοδιασμού, και να εξυπηρετήσουμε περισσότερους πελάτες.

 

  

Αφήστε ένα μήνυμα
Περισσότερα προϊόντα
Ο πελάτης είπε ποτέ

Θέλω να πω ότι τα προϊόντα σας είναι πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για όλες τις προτάσεις σας, επίσης καλή μετά την πώληση υπηρεσία. -- Αδέλα

Εμπιστευόμαστε την ποιότητα των προϊόντων σας. Πάντα το καλύτερο. Συνέχισε έτσι και θα δημιουργήσουμε μια μακροπρόθεσμη εμπορική σχέση μαζί σου. -- Τσάρλι Μπίνγκχαμ